Ook zo dol op Groningse specialiteiten, zoals de Groninger droge worst en eierballen? Ben je benieuwd hoe deze gemaakt worden? Pak dan nu je kans en neem een kijkje in de keuken bij Uildriks in Hoogezand!

Al generaties lang staat Uildriks bekend als een authentiek familiebedrijf, beroemd om zijn ambachtelijke vleesproducten. Vooral de regionale worsten zijn een specialiteit. Maar ook de legendarische eierballen die je na een gezellige stapavond soldaat maakt, worden door Uildriks gemaakt!

Mede-eigenaar Jan Peter van der Zee zal ons meenemen in het verhaal achter dit familiebedrijf, geeft een rondleiding en zal ons ook ongetwijfeld wat laten proeven.

Let op❗️ Er is een beperkt aantal plekken voor dit unieke (en letterlijke) kijkje in de keuken. Worst case scenario: je bent te laat met inschrijven of je bent verhinderd op de datum.

De inschrijving opent op 12 februari om 12.00 uur. Wees er snel bij want er is beperkt plek! 

 

 

Aanwezig zijn:

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien