De divisies zijn de drijvende kracht achter de JCC. Zonder de actieve leden die deze divisies vormen, zou onze netwerkvereniging niet kunnen bestaan. Ze organiseren het hele jaar door activiteiten en zijn verantwoordelijk voor de communicatie. Iedere divisie heeft een unieke focus en eigen identiteit.


Activiteiten Divisie (AD)

De Activiteiten Divisie (AD) is verantwoordelijk voor een aantal jaarlijks terugkerende en populaire activiteiten, waaronder de Walking Dinner, nieuwjaarswandeling en Century Toertocht. Daarnaast bedenken ze ieder seizoen extra activiteiten, zoals het Netwerkspel en de Jail Challenge.

Contact: ad@jcc-groningen.nl

IMG_2113.jpg

Bedrijfseconomische Divisie (BED)

De BED, oftewel de Bedrijfseconomische Divisie, organiseert de bedrijfsbezoeken van de JCC. Hiermee krijgen JCC’ers zo’n vier á vijf keer per jaar een uniek kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven. Gasunie, Volkswagenfabriek in Emden, de Voedselbank en ING zijn slechts een paar voorbeelden.

Contact: bed@jcc-groningen.nl

MG_4538.jpg

Borrel Divisie (BODI)

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert de Borrel Divisie (BODI) een borrel waar JCC-leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen bijpraten en natuurlijk netwerken. Ook is de BODI verantwoordelijk voor de feestelijke opening van het seizoen en het eindfeest, waarmee we ieder JCC-seizoen op spectaculaire wijze afsluiten.

Contact: bodi@jcc-groningen.nl

DSC6660.jpg

Communicatie Divisie (CODI)

De Communicatie Divisie (CODI) beheert de website en social media kanalen van de JCC. Ook verstuurt deze divisie iedere twee maanden een nieuwsbrief. De CODI houdt dus iedereen binnen de JCC op de hoogte over wat er speelt. Vorig seizoen: Divisie van het Jaar!

Contact: codi@jcc-groningen.nl

IMG_1734.jpg

Kennis- en Innovatie Divisie (KID)

De Kennis- en Innovatie Divisie (KID) is een vooruitstrevende divisie binnen de JCC en zorgt voortdurend voor nieuwe inzichten bij de leden. De KID organiseert evenementen gericht op het vergroten van je kennis en het verbreden van je blik. Van een lezing over klimaatonderzoek en een bezoekje aan een boerderij tot een retraite op de Veluwe. 

Contact: kid@jcc-groningen.nl

KID.png

Nieuwe Leden Divisie (NLD)

De Nieuwe Leden Divisie (NLD) is de divisie die je welkom heet bij de JCC. Tijdens de Kennismakingsevents van de NLD kun je de JCC leren kennen, andere nieuwe leden en bestaande leden ontmoeten en alles te weten komen over het lidmaatschap.

Contact: nld@jcc-groningen.nl

IMG_4343.jpg

Reis Divisie (RD)

De Reis Divisie (RD) organiseert eens in de twee jaar een buitenlandse reis voor JCC-leden. In maart 2024 staat de volgende op de planning. We gaan dan naar Málaga! Eerdere bestemmingen waren Istanbul, Berlijn, Porto en Ljubljana.

PHOTO-2022-03-27-14-46-59.jpg

Sport Divisie (SPODI)

De meest sportieve divisie van de JCC is zonder twijfel de Sport Divisie (SPODI). Deze divisie zorgt ervoor dat de JCC leden niet te veel op hun lauweren rusten en af en toe ook nog eens een sportief avontuur aangaan! Van salsa, boksles en wielrennen tot een ouderwets potje apenkooi.

Contact: spodi@jcc-groningen.nl

IMG_3953.jpg