Op zaterdag 15 juni is het weer zover dan is het tijd voor de JCC toertocht: the JCC Olympics! Stap in, fasten your seatbelt en doe mee! Je rijdt een toffe route door schilderachtige dorpjes in Drenthe en Groningen waar je puzzels oplost, je mentale en fysieke kracht wordt getest en opdrachten vervult om punten te verdienen. In duo's ga je de strijd aan voor die welbegeerde prijs.

Wat voor prijzen? Schrijf je in en kom erachter!

Bij aanvang voorzien we jullie van wat lekkers, halverwege de toertocht wordt er een lunch geserveerd en we sluiten af met een borrel op de finishlocatie.

Inloop: 10.45 uur
Starttijd: 11.00 uur
Eindtijd: +/- 18.00 uur

Startlocatie: Century Assen - Industrieweg 46 9403 AB Assen

Finishlocatie: Groningen (de exacte locatie wordt nog gedeeld)

Dresscode: je favoriete sporter!

Huur een auto bij Century met korting! Heb je geen auto en wil je er eentje huren om de toertocht mee te rijden? Als je bij Century een auto huurt voor de toertocht, dan krijg je 15% korting. Geef bij je reservering aan dat het voor de JCC toertocht is. 

Let op: deelname is in tweetallen. Heb je geen buddy, rijbewijs en/of auto (dit moet je dus allemaal zelf regelen!)? Stuur dan een e-mail naar ad@jcc-groningen.nl. Wij kijken of we je kunnen koppelen aan een ander JCC lid waarmee je de toertocht kunt rijden. Zitten er meer dan 2 personen in je auto? Jullie zijn van harte welkom om mee te rijden maar doen in dit geval niet mee voor de prijzen.

Deelname is gratis voor JCC leden. Kom je niet opdagen of meld je je te laat af, dan wordt er €35,- in rekening gebracht. Kosteloos afmelden kan t/m zaterdag 8 juni 2024. 

Aanwezig zijn:

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien