De BED, oftewel de Bedrijfseconomische Divisie, is op zoek naar een nieuw lid. Ben jij een organisatietalent en wil je actief lid worden van de JCC? Reageer dan op deze vacature!

Ongeveer vier keer per jaar organiseert de BED bedrijfsbezoeken bij diverse bedrijven uit zoveel mogelijk verschillende branches. Bedrijven kunnen zich tijdens deze bijeenkomst op hun eigen wijze profileren en de JCC-leden krijgen hiermee de kans om een kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. 

Als lid van de BED ben je (mede-)verantwoordelijk voor het organiseren van de bedrijfsbezoeken. Gezamenlijk maken de divisieleden voorafgaand aan het seizoen een shortlist van bedrijven waarvan zij denken dat het leuk en interessant is om daar een bezoek aan te brengen. Vervolgens gaan ze aan de slag met het benaderen van de bedrijven en het organiseren van de bezoeken.

De BED wordt nu gevormd door Joëlle van ’t Hof (voorzitter), Niek Wiltjer, Esther Hessels en Renske Wiegersma. Zij vergaderen gemiddeld eens in de zes weken. 

Lijkt het jou leuk om de BED te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar: bed@jcc-groningen.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen