Wie denkt dat netwerken alleen maar in een serieuze setting gebeurt, heeft het mis. De leden van de Sport Divisie (SPODI) weten ons keer op keer te verassen met originele, sportieve activiteiten waarbij je en passant je netwerk uitbreidt. Welke actievelingen zitten er in de SPODI en wat maakt deze divisie zo leuk?

De aanvoerder van dit team is Joep Baks, in het dagelijks leven freelance online marketing consulent. De andere teamleden zijn Marissa van Bergen (Verhuurmakelaar bij 123wonen), Tom Klatter (Privacy/IT-jurist bij Yspeert advocaten) en Paul de Haan (Office/Floor Manager bij Martini Reclamemakers).

Een kleine greep uit de activiteiten
Desgevraagd zeggen de SPODI-leden dat een avondje Padel de meest geslaagde activiteit van vorig seizoen was. Er was zoveel animo voor deze relatief nieuwe sport. Iedereen was erg fanatiek en enthousiast. Dit laat ook zien hoe de SPODI ons telkens weer laten kennismaken met iets nieuws, en dat is dan ook hun doel. Zo hebben we het afgelopen jaar Crossfit uitgeprobeerd maar was er ook ruimte voor keten tijdens een potje lasergamen.

Maar het allerleukste event vindt plaats tijdens het lustrum dit jaar: een heus Padeltoernooi!

Geen vergadertijgers
De divisie zit vol energie. Niet zo verassend dus dat de maandelijkse vergadering niet lang hoeft te duren. Binnen de kortste tijd liggen er weer genoeg ideeën en plannen op tafel. Iedereen heeft zin om leuke activiteiten te organiseren voor de leden. En dat maakt het zo leuk in deze divisie: de passie voor sport en een sterke samenwerking.

Op dit moment zoekt de SPODI geen nieuwe leden, maar als je interesse hebt kun je natuurlijk altijd even polsen bij Joep!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen