Ben jij een young professional in Groningen en wil je nieuwe zakelijke en sociale contacten opdoen? Je bent van harte welkom bij de JCC! Wij zijn een gezellig, hecht en ambitieus netwerk. Hier maak je connecties voor het leven.

De JCC telt zo’n 200 leden, werkzaam in allerlei verschillende branches. Het zijn allemaal young professionals tussen de 22 en 38 jaar. We treffen elkaar regelmatig bij de diverse activiteiten die de JCC organiseert. 

MG_4391.jpg
MG_4891.jpg

De JCC organiseert het hele jaar door activiteiten.

Iedere maand is er een borrel en we sluiten het seizoen altijd af met een groot eindfeest. Daarnaast zijn er jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het Kerstgala, de Century Toertocht, Walking Dinner en de nieuwjaarswandeling. En talloze nieuwe activiteiten per seizoen. Je kunt ook deelnemen aan sportactiviteiten en bedrijfsbezoeken. Voor ieder wat wils!

"Het allerleukste aan de JCC vind ik dat je in contact komt met allemaal ambitieuze young professionals. Je kunt daardoor je netwerk in Noord-Nederland goed uitbreiden. De afwisselende activiteiten met deze enthousiaste club zijn bovendien altijd erg gezellig. En er is altijd wel een JCC’er die je kan helpen."
— JCC-lid Daphne de Vries
Daphne_10.png
IMG_1976.jpg
MG_0641.jpg
Mitch.jpeg
"De JCC is voor mij laagdrempelige gezelligheid. Ik heb veel mensen echt persoonlijk leren kennen. Het heeft mij zelfs geholpen bij het starten van mijn eigen (leefstijl)coachingspraktijk. Ik ben me gaan beseffen hoe groot de kracht van een gezamenlijk netwerk eigenlijk is. Er is altijd wel iemand, of iemand die iemand kent, die je kan helpen bij jouw vraag of probleem!"
— JCC-lid Mitch Lases