JCC werkt graag samen! We hebben verschillende partners, die vaak voor meerdere jaren aan ons zijn verbonden. Dankzij deze partners kunnen we het lidmaatschap van de JCC betaalbaar houden en zoveel activiteiten organiseren. Andersom komen de partners in contact met ons netwerk van young professionals dankzij de samenwerking, een waardevolle doelgroep.


Hoofdsponsor

Century Autogroep is de hoofdsponsor van JCC Groningen. Ieder jaar organiseren we samen met deze partner de Century Toertocht, een rally door de provincie. Ook vinden Algemene Ledenvergaderingen (ALV) en kennismakingsevents wel eens plaats aan de Bornholmstraat bij Century.


Preferred suppliers

Stads- en terrascafé Pronk, Diepzeekonijn, The Commons en 2join zijn de voorkeursleveranciers van JCC. Allerlei borrels, kennismakingsevents en andere evenementen vinden plaats bij Pronk of The Social Hub (onderdeel van The Commons). 2join verzorgt het licht en geluid en levert de dj voor onze grotere evenementen. Diepzeekonijn legt veel van onze activiteiten vast op foto en video.

Sponsor

Club van 250

De Club van 250 is een groep bedrijven die de JCC een warm hart toedraagt. Zij geven de club jaarlijks een financieel steuntje in de rug. Dit is een bedrag van minimaal 250 euro per jaar. Dankzij deze extra ondersteuning kan de JCC nóg meer uitpakken met de activiteiten.

Ook partner worden?

Partner zijn van JCC Groningen levert zichtbaarheid op onder young professionals (tot 38 jaar) in en rondom Groningen. We maken graag kennis met je en vertellen je dan meer over de mogelijkheden! Neem contact via: bestuur@jcc-groningen.nl.